İl Özel İdare, "Asfalt Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor"

Elazığ İl Özel İdaresi, "Elazığ'ı Geleceğe Taşıyoruz" sloganıyla ilimizin her noktasına dokunmayı hedefleyerek asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ İl Özel İdaresi, "Elazığ’ı Geleceğe Taşıyoruz" sloganıyla ilimizin her noktasına dokunmayı hedefleyerek asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 2024 yılı yatırım programı kapsamında yoğun bir mesai harcayan ekiplerimiz, Baskil Yol ayrımından itibaren başlayan 3.5 km’lik Örençay - Bağlarca grup köy yolunda başlattığı asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamladı.

Şehir Genelinde Yoğun Çalışmalar

Şehrimizin birçok noktasında faaliyetlerini sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, programa alınan yolların asfaltlama işlemlerine planlamalar doğrultusunda devam edecek. İl genelinde vatandaşlarımızın daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, yol kalitesini artırarak Elazığ’ın ulaşım altyapısını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Vatandaşlarımızın Hizmetinde

Elazığ İl Özel İdaresi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve ilimizin her köşesine modern ulaşım imkânları sunmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yatırım programı çerçevesinde gerçekleştirilen bu çalışmalar, Elazığ’ın geleceğe emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlayacak.

Elazığ İl Özel İdaresi olarak, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.